Salaatit

Sesongin parhaista raaka-ainesta käsin kootut Mäkitalon Farmin annossalaatit ovat maittava makuloikka maalaismaisemiin. Lähellä kasvatettua, tarkoin valittua ja rouheaa. Ylpeydellä salaateissa käytetään ainoastaan kotimaista kananpoikaa, kinkkua tai naudanlihaa. Ihastu Mäkitalon Farmin rouskuvan raikkaisiin annossalaatteihin!

Lohimousse

-salaatti

Hemmottele itseäsi uudella herkullisella lohimoussesalaatilla, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän tuoreita raaka-aineita, maistuvaa lohimoussea ja ravitsevia makuja, luoden täyteläisen ja maukkaan aterian.

TUPLA

Kana-feta

-salaatti

Mehevän maukas ja herkullinen TUPLA Kana-fetasalaatti sisältää tuplasti kotimaista kanaa, aitoa fetaa, kurkkua ja pikkelöityä sipulia rapealla salaattipohjalla. Makunautinnon kruunaa sitruunainen kastike.

Kana-taco

-salaatti

Salaattiherkuttelijoiden suosikki on maalaistwistillä valmistettu kana-tacosalaatti. Tässä salaatissa yhdistyy rapea salaatti, mausteinen kotimainen kana, rapean rouskuvat maissilastut sekä meksikolainen kastike. Tuotteella on Sydänmerkki, eli se on tuoteryhmässään rasvan ja suolan kannalta parempi valinta.

Kana-caesar

-salaatti

Maalaiskylän tyyliin koottu kana-caesarsalaatti on todellinen herkkusalaatti. Tässä valmissalaatissa yhdistyy rapea salaatti, reilut kotimaiset kanafileepalat, maistuvat krutongit sekä herkullinen caesar-kastike. Tuotteella on Sydänmerkki, eli se on tuoteryhmässään rasvan ja suolan kannalta parempi valinta.

TUPLA

Kebab

-salaatti

Tuplasti kebabia sisältävä salaatti kera riisin, pikkelöidyn punasipulin ja pepperonin on maukas ja maistuva valmissalaattiannos. Kahdella kastikkeella saat säädeltyä makua ja tulisuutta: valkosipulikastike ja hot chili -kastike. Salaattipohjassa on rapeaa valkokaalia farmin omalta pellolta.

TUPLA

Texmex-kana

-salaatti

Tuplasti makua ja kotimaista kanaa sisältävä Texmex Kanasalaatti suurempaankin nälkään. Ruokaisa salaatti sisältää myös riisiä, maissia ja pepperonia. Annoksen kruunaa maukas meksikolainen kastike.

Kreikka­lainen

salaatti

Välimeren raikkaita tuulahduksia tarjoava klassikkosalaatti, jossa salaattipohjana jäävuori-jääsalaatti-sekoitus. Aito fetajuusto, marinoidut punasipulit, tomaatit, kalamata-oliivit sekä vinegretti -salaatinkastike takaavat makunautinnon.

Maalais­kinkku

-salaatti

Maalaiskylän makuja tarjoaa suomalaisesta kinkusta valmistettu herkullinen salaatti. Mukana makua täydentämässä suomalainen kananmuna, maustettu peruna, punasipuli sekä herkullinen ryytisinappikastike.

Lohimousse

Kana-taco

Kana-caesar

Kreikka­lainen

Kana-feta

Texmex-kana

Maalais­kinkku