Tarinamme

Mäkitalon Farmi tarjoaa makuloikan juurilleen idylliseen Euran Mannilan kylään. Siellä isäntänä toimii Esa Mäkitalo, taiturimainen salaatintekijä, farmari ja viljelijä.

Esa

Perinteisellä satakuntalaisella maatilalla Mäkitalon Esa perheineen kasvattaa maankuuluja kaaleja. Esa tietää minkälaista taitoa maistuva ruoka tarvitsee ja miten valmistetaan maalaismaisemaa maalaileva salaatti. Saadakseen salaatteihin parhaat raaka-aineet Esa on koonnut ympärilleen lähituottajien verkoston. Heitä yhdistää halu tarjota aidompia makuja jokaiselle.


"Hienoin asia tässä on se, että voin mennä tapaamaan raaka-aineiden toimittajia ja kulkea heidän porkkana- tai sipulipellon laitaa ja tietää, että kohta nämä tuotteet tulee meidän raaka-aineiksi. Tieysti omaa mieltä kohottaa aina omalla kaalipellolla kulkeminen ja oman kaalin kehityksen seuraaminen."

Todellista lähituotantoa

Mäkitalon Farmin annossalaatit edustavat aitoa lähiruokaa! Jokainen raaka-aine on huolella kasvatettu Esan kavereiden toimesta, heidän taitonsa ja rakkauden ohjaamana. Tämä takaa tuoreuden, käsityön ja maaseudun perinteen arvon jokaisessa annoksessa. Kaikkia salaattien raaka-aineita ei kuitenkaan saa ympäri vuoden Suomesta, joten satokauden ulkopuolella joitain kasviksia tuodaan Etelä-Euroopasta.

Tuotepakkauksiemme maalaus on todellisuudessa maalattu suoraan Mäkitalon Farmin maisemista, jossa Pyhäjärvi kuvastuu kauniisti taustalla.

TUTUSTU SALAATTEIHIMME

Kestävää kehitystä

Mäkitalon Farmilla olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen jo pitkään. Hyödynnämme kaalin kauppakunnostuksesta syntyviä jätteitä tarjoamalla niitä sonnipoikien herkuksi. Tuoreen kaalin tarjoaminen rehun joukossa tuo iloa ja hyvinvointia eläimille – ja meille! Me Mäkitalolla teemme jatkuvasti töitä kohti vastuullisempaa toimintaa, ottamalla askelia kohti kestävämpää tulevaisuutta. Olemme jatkuvasti pyrkineet vähentämään muovin käyttöä pakkauksissamme, sillä tiedämme sen ympäristövaikutukset.

Farmin arkea

Tutustu
maaseudun
makuihin!